[Temario PDF] TEMES COMUNS I QÜESTIONARIS COSSOS ESPECIALS GRUPS A I B DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (edición en catalán)


temario oposicion TEMES COMUNS I QÜESTIONARIS COSSOS ESPECIALS GRUPS A I B DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (edición en catalán)

TEMES COMUNS I QÜESTIONARIS COSSOS ESPECIALS GRUPS A I B DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (edición en catalán)

Caracteristicas del temario para oposicion – TEMES COMUNS I QÜESTIONARIS COSSOS ESPECIALS GRUPS A I B DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (edición en catalán)

 • Título:

  TEMES COMUNS I QÜESTIONARIS COSSOS ESPECIALS GRUPS A I B DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (edición en catalán)

 • Categoría:

  TEMARIO GENERAL

 • Año:

  Temario revisado y actualizado para 2022/2023

 • Páginas:

  300

 • Formato libro:

  Temario en PDF

Aquest manual recull el desenvolupament dels 36 temes que componen la part general del temari de les proves per a l’accés als grups A i B dels Cossos d’Administració Especial de la Generalitat. El seu contingut és bàsicament jurídic, incloent temes de dret constitucional, administratiu, comunitari o pressupostari, però també es refereix a matèries específiques com ara els sistemes d’organització o l’ofimàtica de gestió. En el seu contingunt, aquest volum compatibiliza la seva fonamental orientació didàctica, que es fa palesa en la inclusió d’esquemes, gràfics i diferents estils de font, amb la redacció rigorosa i sistemàtica que correspon a tot manual dirigit a futurs professionals de la funció pública. En una segona part ha incl`s un bloc amb qüestionaris de preguntes alternatives, que ha de servir tant per avaluar els coneixements adquirits com per habituar l’opositor a la dinàmica de les proves reals.

Descargar libro oposiciones

Descargar
1 – Registrarse en la siguiente página (es gratis)

Registrate

2 – El botón se activará cuando se verifique el registro:

Descargar

Opiniones de TEMES COMUNS I QÜESTIONARIS COSSOS ESPECIALS GRUPS A I B DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (edición en catalán):

Mario

alguien pudo descargarlo?

Francisco José

si, es gratis pero hay que registrarse donde indica

María Carmen

muy buen temario, en todos los sitios piden una pasta por ellos

Mercedes

gracias, muy buen temario

Juan Antonio

estan muy bien para ser gratuitos